Wie zijn wij

Agnes Bouwdewijns

Al vroeg in mijn leven wist ik dat ik met mensen wilde werken en dat is altijd zo gebleven. Het heeft altijd mijn passie gehad en nog steeds werk ik met veel enthousiasme.

Mijn intuïtief weten en voelen is een grote kracht die ik naast mijn jaren lange ervaring, scholing en ontwikkeling inzet in mijn werk. Ik werk vanuit mijn hart en met liefde voor de mens die ik begeleid. Ieder mens is uniek en heeft een geheel eigen en persoonlijke aanpak nodig. In iedere begeleiding kijk ik opnieuw wat passend is en wat aansluit op de situatie van dat moment.

Ik heb een holistische werkwijze wat inhoud dat ik werk en kijk vanuit meerdere nivo’s namelijk: psychische, mentaal, fysiek en spiritueel.

Ik heb ervaring in het werken met allerlei mensen en met uiteenlopende problematieken. Ik werk met volwassenen en met jongeren.

In de loop van de jaren heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd. Ik ben gestart met een HBO studie op de Mikojel Academie. Daarna heb ik achtereenvolgens de volgende opleidingen gevolgd: het ITIP (Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie), Sensi-therapie, Healing Arts, HBO Medische basiskennis. Ook heb ik vele cursussen gevolgd op het gebied van geweldloze communicatie, rouwverwerking, chakra’s, healing, voeding en supplementen.

Geert Weijtens

Al van jongs af aan was ik geïnteresseerd in het wel en wee van mensen. Mijn voorliefde voor de scheikunde en mijn analytische geest deed mij destijds beslissen om klinische chemie te gaan studeren. Na mijn opleiding kwam ik echter tot het besef dat ik het directe contact met mensen miste, zodat ik op zoek ging naar een nieuwe opleiding. Dat werd uiteindelijk het ITIP (Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie). Na deze opleiding ben ik in 1987 mijn eigen bureau Weijtens Consultancy gestart als therapeut, coach, trainer en loopbaanbegeleider. In 2002 ben ik in contact gekomen met de SCIO, een kwantum-biofeedback apparaat, waarmee ik mensen doormeet en behandel op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Het mooie was dat alles wat ik tot daar aan toe gedaan had, hier in samenkwam.

Met veel liefde en passie begeleid ik mensen met fysieke, emotionele, mentale of geestelijke problematieken. Mijn grootste uitdaging is om naar de oorzaak van de problematiek te gaan en van daaruit te kijken wat nodig is om de zelfregulering en het zelfgenezend vermogen weer te herstellen en te activeren, zodat men op alle niveau’s weer gezond kan zijn.

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Weijtens Consultancy: info@weijtensconsultancy.nl