Coaching

Coaching is een van de specialismes van Weijtens Consultancy.

Wij bieden hulp aan mensen die vragen hebben op het gebied van leven, werk, relaties en gezondheid.

Wij zien ieder mens als uniek persoon, met eigen mogelijkheden en eigen kwaliteiten. Wij gaan ervan uit dat alles wat je tegenkomt in je leven, je relatie, je werk of bij ziekte een opstap kan zijn naar groei, ontwikkeling en bezieling. Oftewel tot een krachtig en vreugdevol aanwezig kunnen zijn. Ieder mens heeft zijn eigen problematiek en heeft daarom een geheel eigen specifieke aanpak nodig. Wij bieden een aanpak die persoonlijk en op maat is, afgestemd op jou als persoon.

Voor wie

Het coachingstraject is bedoeld voor mensen die de bezieling, motivatie of het plezier in hun leven zijn kwijt geraakt. Maar ook voor hen die zich verder persoonlijk willen ontwikkelen of met levensvragen zitten.

Werkwijze

Kenmerkend voor onze werkwijze is de laagdrempelige aanpak, waarbij het contact voorop staat. Wij werken persoonlijk en kijken wat past bij jou. We werken niet met een vaste methode, maar wel met een duidelijk startpunt en een helder eindpunt. Het werk ontvouwt zich vanuit contact gedurende de begeleiding. We geven inzicht in de ontstane situatie en maken je bewust van je eigen aandeel en de persoonlijke verantwoordelijkheid hierin. Met deze inzichten gaan we heel concreet aan de slag, zodat je dit in je dagelijkse leven ook daadwerkelijk kan toepassen. Dus inzicht, bewustwording en toepassing in het dagelijkse leven zijn de pijlers van ons werk. Ons startpunt in ons werk is altijd dat we benieuwd zijn naar de persoon die tegenover ons zit. We vragen ons af wat jij werkelijk nodig hebt om tot inzicht en bewustzijn te komen, zodat een lastige situatie of patroon positief kan worden veranderd.

In het werk maken we gebruik van verschillende werkvormen: coaching, traumatherapie, rouwverwerking, sensitherapie, SCIO-kwantumbiofeedback, energetisch werk visualisatie, neurobiofeedback en stressreductie

Waarom persoonlijke coaching?

Door persoonlijke coaching zullen twijfels worden weggenomen, onzekerheden en angsten zullen stap voor stap verdwijnen. Daarnaast zorgt coaching ervoor dat je meer zelfvertrouwen en motivatie krijgt. Je zult assertiever worden en je energieker gaan voelen. Er wordt inzicht verkregen in het eigen functioneren en hoe je de bezieling en voldoening je leven weer kan hervinden.

Coaching kun je inzetten voor mensen die:

 • specifieke vragen hebben ten aanzien van hun eigen functioneren
 • kwaliteiten hebben, die niet of onvolledig tot hun recht
 • met teveel stress
 • specifieke vragen binnen de privé-situatie
 • last hebben van fobieën en angsten en deze willen leren
 • last hebben van fobieën en angsten en deze willen leren beheersen.
 • begeleiding nodig hebben met rouwverwerking
 • de bezieling en inspiratie in hun leven zijn kwijtgeraakt
 • moeite hebben met het stellen van grenzen
 • hun zelfvertrouwen willen vergroten
 • begeleiding nodig hebben bij terugkeer na ziekte.

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Weijtens Consultancy: info@weijtensconsultancy.nl

De coachingsgesprekken worden gegeven door Agnes Bouwdewijns en Geert Weijtens.

Vergoeding
Voor particulieren is gedeeltelijke vergoeding via de zorgverzekeraar mogelijk bij de juiste aanvullende verzekering.