Healing

De healing-methode waar ik mee werk is een unieke manier van healing. Het is erop gericht om blokkades op te heffen, inzicht te krijgen en om balans in lichaam en geest te herstellen. Het werkt diepgaand en verhelderend op psychisch, lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau. 

In een healing sessie wordt er met de persoon gewerkt vanuit andere bewustzijnsvelden dan van het dag bewustzijn. Deze bewustzijnsvelden kunnen je in contact brengen met informatie uit je kindertijd, vorige levens, sterrenafkomst en met de heelheid van je Hoger Zelf.

Hoe ziet een sessie eruit

In een kort gesprek wordt de hulpvraag duidelijk waar je aan wil werken. Vervolgens wordt er contact gemaakt met het hele lichaam, zodat je goed geaard bent en de informatie zich kan ontvouwen.
In de sessie ben je volledig aanwezig. Je bent dus niet “weg”, zoals bijvoorbeeld tijdens hypnose, maar je bent bewust aanwezig. Ik help je vervolgens om op een diep en essentieel niveau contact te maken met je thema. Er komen dan automatisch ervaringen, gevoelens en of beelden naar boven die te maken hebben met je vraag. Op deze manier krijg je inzicht en word je je bewust van wat er in je leeft. Door de inzichten te integreren vind er healing plaats. Het is belangrijk om te weten dat jij jezelf op een hoger plan kan brengen en verder niemand. Ik begeleid dit proces en bied veiligheid, maar je doet het uiteindelijk helemaal zelf.

Deze behandeling wordt gegeven door Agnes Bouwdewijns.

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Weijtens Consultancy: info@weijtensconsultancy.nl

Vergoeding
Voor particulieren is gedeeltelijke vergoeding via de zorgverzekeraar mogelijk bij de juiste aanvullende verzekering.