Loopbaanadvies

WAAROM LOOPBAANADVIES OF LOOPBAANBEGELEIDING?

Loopbaanadvies en loopbaanbegeleiding zijn beide trajecten, waarin Weijtens Consultancy mensen en organisaties helpt, om (weer) in contact te komen met hun eigen kracht, creativiteit en flexibel vermogen.

We leven in een tijd van versnelde verandering. Of het nu gaat over banen, uitkeringen of de politiek, het individu lijkt een speelbal te zijn van de maatschappelijke tendensen.
Belangrijk hierin is om daarom zelf tot helderheid te komen en op alles een eigen antwoord te geven. Onder toenemende druk van verwachtingen en veranderingen kan het zijn dat men hierop niet direct een antwoord kan vinden. Wat kan leiden tot uitval, ziekte, spanningen op de werkvloer, overspannenheid, burnout, depressie en/of verlies van inspiratie. Daarom is het van belang dat mensen een krachtige identiteit ontwikkelen en weer leren te vertrouwen op zichzelf.

Ons uitgangspunt in het werken met mensen is dat hulp geboden kan worden op basis van persoonlijk contact. Tijdens het loopbaanadvies en de loopbaanbegeleiding staat het individu centraal en wordt maatwerk geleverd afgestemd op de persoonlijke vraag. Er wordt veel ruimte geboden voor persoonlijke ontwikkeling en een eigen visieontwikkeling. Van groot belang is, dat nieuwe inzichten omgezet worden naar doelgerichte acties.

LOOPBAANADVIES OP MAAT

Loopbaanadvies kan in elke fase van uw loopbaan zinnig zijn. Menigeen vraagt zich af hoe hun loopbaan verder zal verlopen en hoe men werk een goede plaats kan geven in hun leven.
Vaak vraagt men zichzelf dan af: Hoe kan ik werk en privé het beste combineren? Wat zijn mijn sterke en zwakke punten? Wat zijn de doelen in mijn loopbaan, als ik kijk naar de lange termijn? Dit kan gerealiseerd worden door loopbaanadvies op maat.

De loopbaanadviezen worden gegeven door Agnes Bouwdewijns en Geert Weijtens.

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Weijtens Consultancy: info@weijtensconsultancy.nl