Programma’s Urim Stoel

De Urim-Code: een Energetische Stoel met een matrix van “Levend Licht”

Steeds meer mensen weten dat in ons een intelligent bewustzijn werkzaam is met een onbeperkt vermogen. Dit bewustzijn zorgt voor ons. Het is helend van aard. De Lichtmatrix van de Urim-Code, een matrix van Levend Licht, bewerkstelligt dat dit bewustzijn veel beter kan functioneren en weer de verbinding kan maken met je goddelijke blauwdruk, de plek waar je volledig HEEL en in EENHEID bent. Je kunt in de Urim-Code met volledige aandacht dit intelligente bewustzijn specifieke opdrachten geven. Hierdoor kan op een moeiteloze manier genezing en herstel plaatsvinden door het reorganiserend vermogen van de cellen en de nieuwe genen die worden aangemaakt. Dan weten we weer wie we zijn; waarlijke scheppers.

 1. De Ziele conflicten
  Zielenconflicten zijn zeer diepgaande conflicten die je al geruime tijd met je draagt. Als een zielenconflict in een bepaald deel van de hersenen inslaat, heeft dit grote invloed en uitwerking op bepaalde organen en weefsels. Je blijft steeds weer situaties aantrekken die hier meer resoneren.
  Als zielenconflicten oplossen, dan lossen je pijnplekken op. Je wordt vrijer, steviger en stabieler. Jij neemt de leiding. Er gebeurt niet zomaar iets met jou. 
  De kosmos gaat open en zorgt voor jou. Laat los en laat gaan! Hoe langer je vasthoudt, hoe moeilijker het wordt. Laat je niet belemmeren door niks! Wanneer je niet loslaat word je naar beneden getrokken. 
  Trouw zijn aan je weten/ voelen en risico’s nemen. Ik ben in mijn zijn! Het gaat dan vanzelf. Weten is een rust en dit voelt wel heel goed. Het vraagt wel om de weg naar binnen te gaan.
  Er zijn 12 archetypische zielenconflicten.

 2. Verwijderen van belemmeringen die ons weerhouden van onze authenticiteit
  Wij dragen al heel lang coderingen in ons die een belemmering zijn om ons gehele bewustzijnsveld in te nemen. Deze kunnen we via een bepaald protocol verwijderen.

 3. Chakra’s en Dimensies
  Dit programma gaat je helpen om oude belastende codes te verbreken, je systeem op te schonen van oude herinneringen en de communicatie tussen de cellen en het bewustzijn te verbeteren. Het brengt je chakra’s in balans. Ze worden geharmoniseerd, geoptimaliseerd en geheeld. Daarnaast krijg je weer toegang tot de verschillende bijbehorende dimensies.

 4. Zonne-inwijding
  De Zonne-inwijding mag pas gedaan worden na de activatie van alle chakra’s. Het verbindt alle chakra’s weer met het hartchakra.

 5. Uitlijnen en rechtzetten van het skelet
  Via de Urim Stoel zijn energetische disbalansen in het skelet weer te herstellen.

 6. Orgaancodes
  Middels de Urim Stoel zijn verschillende orgaancodes beschikbaar om organen van hun belastende informatie te ontdoen, waardoor ze weer beter kunnen functioneren. De volgende organen zijn op dit moment beschikbaar:
  Parasympathicus, Fibromyalgie, Nieren, Lever – Gal, Hart, Epifyse, Maag, Diafragma, Darmen, Longen en Hypofyse.

Fysieke werking:

 • Het neutraliseren van negatieve gevoelens en gedachten.
 • Het ontnemen van stress, onrust, depressies en slapeloosheid.
 • Het reduceren/ neutraliseren van geopathische belasting.
 • Spierontspanning en diepe ontspanning van het totale systeem.
 • Zelfhelend vermogen kan geactiveerd worden.

Energetisch:

 • Diepgaande energetische reiniging, energiebanen (meridianen) worden schoon gemaakt.
 • De Ka-kanalen worden geactiveerd, dit zijn de hoger-dimensionale energiestromen in het etherische lichaam, die dienen als galactische verlengstukken van het systeem van meridianen in het lichaam. Zij stemmen het lichaam af op het Christusbewustzijn.
 • Een verbeterde doorstroming van energie door het gehele lichaam en meer gronding.
 • De trillingsfrequentie gaat omhoog.
 • Verwijdering van negatieve energetische codes, implantaten & entiteiten.

Spiritueel:

 • Het stimuleren van geestelijke en spirituele groei.
 • Een krachtige liefdevolle verbinding met Moeder Aarde; de goddelijke Moeder & het Hart van de Kosmos ervaren.
 • Het ervaren van de 9 dimensies, de schatkamer van de geest, waardoor nieuwe verbindingen en een ander bewustzijn ontstaat.
 • Reizen in tijd en ruimte.
 • Inzichten ontvangen.
 • Weer in verbinding staan met je Goddelijke Blauwdruk.