Healing

Healing met de Liquid Light Frequencies van Healing Arts

De methode van de Healing Arts is een unieke manier van healing. Het is erop gericht om blokkades op te heffen, inzicht te krijgen en om balans in lichaam en geest te herstellen. Het werkt diepgaand en verhelderend op psychisch, lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau.

In een Healing Arts sessie werk ik met de persoon vanuit een ander bewustzijnsveld dan dat van het dagbewustzijn. Deze bewustzijnsvelden brengen je in contact met informatie uit je kindertijd, vorige levens, sterrenafkomst en met de heelheid van je Hoger Zelf.

Hoe ziet een sessie eruit

In een kort gesprek wordt de hulpvraag duidelijk waar je aan wil werken. Om de healing te ondersteunen worden er intuïtief Liquid Light Frequencies van de Healing Arts uitgekozen en ingezet. Vervolgens wordt er contact gemaakt met het hele lichaam, zodat je goed geaard bent en de informatie zich kan ontvouwen.
In de sessie ben je volledig aanwezig. Je bent dus niet “weg”, zoals bijvoorbeeld tijdens hypnose, maar je bent bewust aanwezig. Ik help je vervolgens om op een diep en essentieel niveau contact te maken met je thema. Er komen dan automatisch ervaringen, gevoelens en of beelden naar boven die te maken hebben met je vraag. Op deze manier krijg je inzicht en word je je bewust van wat er in je leeft. Door de inzichten te integreren vind er healing plaats. Het is belangrijk om te weten dat jij jezelf op een hoger plan kan brengen en verder niemand. Ik begeleid dit proces en bied veiligheid, maar je doet het uiteindelijk helemaal zelf.

Deze behandeling wordt gegeven door Agnes Bouwdewijns.

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Weijtens Consultancy: info@weijtensconsultancy.nl

Vergoeding
Voor particulieren is vergoeding via de zorgverzekeraar mogelijk bij de juiste aanvullende verzekering.