Coaching

HomeVisieSCIO-Eductor in de mediaCoachingUWV en ARBOSensi therapieTeambegeleidingLoopbaanadviesEMDRHealingTouch of MatrixRelatietherapieSCIO -Eductor Quantum BiofeedbackPreventie en re-integratieBurn-out en stressStralingsbelastingWie zijn wijOnze opdrachtgeversLinks en boeken over gezondheidAlgemene voorwaardenSitemap

Coaching is een van de specialismes van Weijtens Consultancy. Tijdens onze coaching bieden we psychische begeleiding en ondersteuning voor mensen:

De individuele coaching vindt plaats op de locatie van Weijtens Consultancy en zo nodig, op de werkplek. Het aantal coaching gesprekken dat nodig is wordt vastgesteld in het intakegesprek.

Waarom persoonlijke coaching?

Door persoonlijke coaching zullen twijfels worden weggenomen, onzekerheden en angsten zullen langzaamaan verdwijnen. Daarnaast zorgt coaching ervoor dat je meer zelfvertrouwen en motivatie krijgt. Je zult assertiever worden en je energieker gaan voelen. Er wordt inzicht verkregen in het eigen functioneren en hoe je de bezieling en voldoening in de individuele situatie of in het werk kan hervinden.

Coaching en outplacement

Door coaching middels outplacement kunnen wij u ook begeleiden naar een passende baan, op het door u gewenste niveau.

Coaching en ziektepreventie

Uit onderzoek van TNS NIPO is gebleken, dat een hoog percentage privéproblemen en problemen op de werkvloer vaak in ziekte en daardoor ziekteverzuim resulteren. Door het inschakelen van een coach heeft zowel de werknemer als de werkgever hier baat bij.

Voor meer informatie: neem contact op met Weijtens Consultancy: info@weijtensconsultancy.nl.

Vergoeding
Voor particulieren is vergoeding via de zorgverzekeraar mogelijk bij de juiste aanvullende verzekering.


Weijtens ConsultancyMeer informatie:

Coaching: persoonlijke begeleiding