Visie

HomeVisieSCIO-Eductor in de mediaCoachingUWV en ARBOSensi therapieTeambegeleidingLoopbaanadviesEMDRHealingTouch of MatrixRelatietherapieSCIO -Eductor Quantum BiofeedbackPreventie en re-integratieBurn-out en stressStralingsbelastingWie zijn wijOnze opdrachtgeversLinks en boeken over gezondheidAlgemene voorwaardenSitemap

Centraal in ons werk staat altijd de verhouding van dat wat geweten wordt en hoe je dat in de praktijk brengt. We helpen je om inzicht te krijgen wat er in de diepte speelt en hoe dat op een positieve manier omgevormd kan worden.

De mens is pure energie, die zich manifesteert in verschillende vormen. Zo hebben wij een fysiek, een emotioneel, een mentaal en een spiritueel lichaam. Deze lichamen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Wij zijn ook een onlosmakelijk onderdeel van deze wereld en het universum waarin wij leven. Alles wat we denken, voelen, zeggen en doen  geeft een resonantieveld en heeft een direct effect op het geheel, of je het nu ervaart of niet.

Onze gedachten, emoties, verlangens en onze wil geven trillingen af die onszelf en de anderen om ons heen beïnvloeden. Zijn deze trillingen positief, dan zal dat uiteindelijk leiden tot betere gezondheid en meer welzijn. Zijn deze trillingen echter negatief, zoals bijvoorbeeld verkeerde voedingsgewoontes, vasthouden aan negatieve emoties en vasthouden aan verkeerde denkpatronen, dan zal dat verstoringen geven. Deze verstoringen kunnen leiden tot allerlei verschillende klachten.

Men spreekt bij individuen dan van ziekte, overspannenheid, burnout of anderszins mentale klachten. Bij grotere gehelen spreekt men van stagnatie, gebrek aan visie of bijvoorbeeld problemen op organisatorisch - of personeelsniveau.

Wat doen wij?

De problemen en/of ziekte die je tegenkomt zijn een opstap tot transformatie. Dat wil zeggen dat als gevolg van het veranderen van onze overtuigingen, onze gedachten, ons gedrag en leefpatronen, je je leven meer in overeenstemming brengt met hoe het bedoeld is.

Onderzoek van al deze zaken helpt je dus om meer en meer in overeenstemming te gaan leven van wie je in essentie bent. De maatschappelijke positie die je daarbij inneemt, is helemaal niet van belang. Van belang is wie jij bent, hoe jouw energieveld goed afgestemd is en of jij vanuit jouw essentie afgestemd op het grotere geheel naar waarheid leeft.

Coaching

In de huidige tijd wordt het duidelijk dat we ieder onze individuele verantwoordelijkheid hebben ten aanzien van onze gezondheid, ons werk en ons welzijn. Wij helpen mensen om hier weer contact mee te maken en geven coaching advies om de stappen te maken die daar noodzakelijk voor zijn.

Weijtens Consultancy is sinds 1990 gevestigd in Eindhoven.

 


Weijtens Consultancy