UWV en ARBO

HomeVisieSCIO-Eductor in de mediaCoachingUWV en ARBOSensi therapieTeambegeleidingLoopbaanadviesEMDRHealingTouch of MatrixRelatietherapieSCIO -Eductor Quantum BiofeedbackPreventie en re-integratieBurn-out en stressStralingsbelastingWie zijn wijOnze opdrachtgeversLinks en boeken over gezondheidAlgemene voorwaardenSitemap

Weijtens Consultancy is een kleinschalig kwaliteitsbureau, dat zich richt op loopbaanbegeleiding, coaching, advies, therapie en kwantumbiofeedback. Speciaal voor het UWV en de Arbo hebben we trajecten ontwikkeld die goed aansluiten op deze doelgroep.

Doel UWV en ARBO traject

Wij begeleiden mensen, die een stevige basis moeten verwerven, als opstap voor werk,– en loopbaantrajecten, of die weer opnieuw moeten re-integreren in het leven.

Visie
Wij zien ieder mens als uniek persoon, met eigen mogelijkheden en eigen kwaliteiten. Wij gaan ervan uit dat alles wat je tegenkomt in je leven, je relatie, je werk of bij ziekte, een opstap kan zijn naar groei, ontwikkeling en bezieling. Ieder mens heeft zijn eigen problematiek en heeft daarom een geheel eigen specifieke aanpak nodig. Dit is voorwaarde om tot goede resultaten te komen.

Voor welke doelgroepen werken wij

Werkwijze
Kenmerkend voor onze werkwijze is de laagdrempelige aanpak, waarbij het contact met de cliënt voorop staat. Wij leveren dan ook persoonlijk maatwerk. We werken niet met een vaste methode, maar wel met een duidelijk gedefinieerd startpunt en een helder eindpunt. Het werk ontvouwt zich vanuit contact gedurende het traject. We geven inzicht in de ontstane situatie en maken cliënten bewust van het eigen aandeel en de persoonlijke verantwoordelijkheid hierin. Met deze inzichten gaan we heel concreet aan de slag, zodat het in het dagelijkse leven ook daadwerkelijk toegepast kan worden. Dus inzicht, bewustwording en toepassing in de praktijk zijn de pijlers van ons werk. Ons startpunt in het werken met mensen is altijd dat we benieuwd zijn naar de mens die tegenover ons zit. We vragen ons af wat deze persoon werkelijk nodig heeft om tot inzicht en bewustzijn te komen, zodat een lastige situatie of patroon positief kan worden veranderd.

De verschillende werkvormen waar we gebruik van maken zijn onder andere:
coaching, loopbaan begeleiding, therapie, healing, sensitherapie, rouwverwerking, Scio Indigo kwantumbiofeedback, energetisch lichaamswerk, visualisatie, neurobiofeedback en stress-reductie.
Dit alles is gestoeld op jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen in de profit-, non-profitsector en op het gebied van re-integratie.

Belangrijk voor het werken met re-integratie cliënten van het UWV en van de Arbo is dat het vertrouwen in zichzelf herstelt en dat er weer ruimte komt voor een nieuwe toekomst.

 


Weijtens Consultancy