Stralingsbelasting

HomeVisieSCIO-Eductor in de mediaCoachingUWV en ARBOSensi therapieTeambegeleidingLoopbaanadviesEMDRHealingTouch of MatrixRelatietherapieSCIO -Eductor Quantum BiofeedbackPreventie en re-integratieBurn-out en stressStralingsbelastingWie zijn wijOnze opdrachtgeversLinks en boeken over gezondheidAlgemene voorwaardenSitemap
Met de SCIO-Eductor kan ik zeer snel vaststellen of je stralingsbelast bent. Door alle metingen die ik in de afgelopen jaren met de SCIO-Eductor heb gedaan, is het mij meer en meer duidelijk geworden dat nagenoeg iedereen met straling belast is, met één of meer van de onderstaande genoemde klachten. Ongeveer 25% van de mensen is daarbij ook nog eens hooggevoelig voor al deze straling. Door de toenemende sterkte van alle netwerken (3G, 4G, WiFi), zie ik ook dat er steeds meer mensen zijn met allerlei stralingsklachten.

Deze mooie techniek is mijn inziens het antwoord op de toenemende belasting. De onderzoeken en testimonials geven aan dat nagenoeg iedereen baat heeft bij het gebruik van deze producten. Ook mensen die zogenaamd therapieresistent zijn geworden verbeteren zienderogen. Ik ben er zeer enthousiast over.

Gezondheidsklachten

Voor de volledigheid hierbij de meeste, mogelijk stralingsgerelateerde gezondheidsklachten op een rij (in willekeurige volgorde):